What strategies were needed?

The stragedy I used for answering this test was i found out how much 1 cup of kibbles was. When i got 1 cup i mulitplied it by the number of cups i needed or if it was smaller than a cup i divided it by the denominator ex. How to find 1/3 i divided 1 cup by 3.

2. How did you use these strategies?( 3.Or How could you of used these strategies.)

Total 2 2/5= 2.4

1 1/5= 1.2

Shreddies 4/5= 0.8

Peanuts 2/5= 0.6

Pretzles 2/5= 0.4

From this i multiplied the numbers by 5 then divided it by 12 to get 1 cup on a ratio table.

4.How would you figure out the price of a 6 cup bag of Betty's Snack mix? Use a ratio table.

First, i multiply 2 2/5 by 5 equal to 12 and then i did the same thing in the other side..so $3.60x5=$18.00. Then i divided 12 by 2 equal to 6 and then i did the same thing in the other side...$18.00 divided by

5.Find 3 other values (amounts of Snack Mix) that could be solved using the same ratio table. Find the $$ of your new container sizes.

I decided to find the values for 3, 24 and 1 1/2.

To get 3 cups, i just divided 6 by 2= 3..so i did the same thing in the other side $9.00 divided by 2=$4.50.

To get 24 cups, i just multiply 3 cups by 8=24 cups and then i multiply $4.50 by 8=$36.00.

To get 1 1/2 cups,i divided 24 by 16=1.5, then i change 1.5 to a fraction, so its 1 1/2....and then i

## No comments:

Post a Comment